faci bani pe net

marți, 5 februarie 2013

Rulada de spanac cu crema de branza


Timp de preparare :20-40min
INGREDIENTE:
Pentru blatul de rulada
350 de grame de spanac Bonduelle, lasat la dezghetat si bine scurs de lichid 
3 oua
4 linguri de smantana
7 linguri de faina
1 lingurita de bicarbonat de sodiu
1 lingura de zeama de lamaie
sare, piper
Pentru crema de branza cu ardei
150 de grame de branza proaspata de vaci
150 de grame de cascaval
50 de grame de unt la temperatura camerei
1 ardei rosu
MOD DE PREPARARE:Se pun intr-un bol ouale,spanacul si smantana, apoi se bat bine cu furculita.
Se adauga sare si piper dupa gust si bicarbonatul stins cu zeama de lamaie,apoi se adauga si faina.Se amesteca totul si se toarna intr-o tava acoperita cu hartie de copt.
Blatul se coace in cuptorul preincins la 180 de grade Celsius, timp de 15-20 de minute. Blatul nu trebuie sa se rumeneasca, ci sa treaca testul scobitorii, care, introdusa in blat, trebuie sa iasa curata.Blatul fierbinte se desprinde de hartia de copt cu ajutorul unui cutit cu lama lunga apoi se ruleaza strans, in aceeasi hartie. Se lasa sa se raceasca complet rulat in hartia de copt.
Intre timp se prepara crema de branza, dand la blender toate ingredientele (branza,cascavalul si untul).Ardeiul rosu il spalam si il taiem cubulete dupa care in amestecam su pasta de branza.
Blatul racit se desface din hartia de copt si se pune deasupra crema de branza cu ardei.Se ruleaza strans si se da la rece cel putin 2-3 ore inainte de servire.
Pofta buna!